Занимливости и информации Литература Поезија Рецитации Светска поезија Странски автори

Рецитал на песната „A l’éclair violent de ta face divine“ од Теодор Агрипа д’Обиње

Занимливости и информации Литература Македонска поезија Музика Поезија Рецитации Уметност

Слушнете ја поезијата насловена “Градот“ на Стиховен Калибар со блуз музика во позадина

Рецитации Светска поезија Странски автори

Рецитал на еден од најпознатите ренесансни сонети на Ронсар „Кога ќе бидете навистина стара“

Крајбрежје