Skip to content

видео рецитација

Рецитација на песната „Постои таков“ од Наталија Наумовска

Денес рецитирам стихови од Наталија Наумовска. Уживајте во овие прекрасни романтични стихови!

Слушнете ја … Прочитај повеќе